fbpx

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Dataansvarlig

Jacob Frandsen

Clubtimize IVS
Hadsundvej 86C St. Tv.
DK-9000 Aalborg
Danmark
E-mail: jacob@clubtimize.dk

Databeskyttelsesrepræsentant

Jacob Frandsen

Clubtimize IVS
Hadsundvej 86C St. Tv.
DK-9000 Aalborg
Danmark
E-mail: jacob@clubtimize.dk

1.0 General information omkring privatlivspolitik

Vores privatlivspolitik er udarbejdet i overensstemmelse med GDPR som sikre privatlivets fred for alle brugere af clubtimize.dk. Følgende betingelser omhandler hvordan brugernes personoplysninger vil blive behandlet. I denne privatlivspolitik vil baggrunden for hvordan og hvorfor data indsamles. Hvis du på noget tidspunkt har yderligere spørgsmål omkring behandling af dine data bedes du kontakte databeskyttelsesrepræsentanten.

1.1 Retsgrundlag of formål for behandling af data.

Formålet med at behandle dine data er at du gennem Clubtimize kan indgå aftaler med din klub. Retsgrundlaget i den generelle EU persondataforordning er artikel 6, stk. 1.

1.2 Sletning samt blokering af hensigtsmæssige data.

Dine personlige oplysninger er gemt så længe dette er påkrævet for at opnå formålet med behandlingen af data, herefter vil disse data blive slettet. Den eneste undtagelse vil være hvis loven kræver en yderligere opbevaring af data.

1.3 Brugeren rettighed for begrænsning, sletning, indsigelse, berettigelse og indsigt

Dig som bruger har altid ret til at modtage hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Hvis dataene ikke stemmer overens med de faktuelle informationer om dig har du altid ret til at ændre disse.

Din bruger på Clubtimize har altid ret til sletning, hvis du ikke ønsker at vi længere benytter dataene til vores formål. Dog kan sletning i nogen tilfælde være i strid med lovgivningen hvorpå sletning ikke er en mulighed.

For at gøre brug af ovenstående rettigheder kontakt da den databeskyttelsesansvarlige

1.4 Klage

Du har ret til at klage over databeskyttelses til en tilsynsmyndighed. Dette er Datatilsynet. (datatilsynet.dk).

1.5 Kryptering

For at sikre data ikke bliver videregivet under overførsel til vores servere benytter vi en SSL-Kryptering via HTTPS.

1.6 Ret til ændring

Vores privatlivspolitik vil altid være emne til ændring, da den skal tilpasses til den gældende lovgivning. Hvis du benytter vores service gælder denne opdaterede privatlivspolitik.

1.7 Cookies

Clubtimze.dk benytter sig af cookies. Dette er for at forbedre oplevelsen for alle brugere såvel som klub administratorer. Ved benyttelse af Clubtimize.dk godkender du privatlivspolitikken og brugen af cookies. En yderligere forklaring af hvilke cookies der benyttes kan læses afslutningsvis i privatlivspolitikken.

1.8 Hvilke data/oplysninger bliver indsamlet?

På Clubtimize.dk vil der blive indsamlet og opbevaret følgende almindelige personoplysninger:

Data omkring brugerne og klub administratorernes computer ofte værende, men ikke begrænset til fysiske placering, IP-adresse, type af browser, operativsystem af computer, referencekilde, hvor lang tid dit besøg har været, hvor mange sidevisninger samt hvordan du har navigeret på websitet.

Data omkring transaktioner mellem brugeren, sportsklubben/foreningen og Clubtimize.dk. Dette vil dække over informationer omkring køb af ydelser og varer. Dataene kan være men er ikke begrænset til fulde navn, adresse, fødselsdato, e-mail, telefonnummer, by, postnummer og oplysninger omkring kreditkortet.

Data omkring hvad brugeren har givet samtykke til at abonnere på i forhold til kommunikation. Dette kan være e-mail, nyhedsbreve og telefonnummer. Herunder kan brugerens navn også blive benyttet som data reference.

Data kan også være eventuelle oplysninger som brugeren eller sportsklubben/foreningen frivilligt har valgt at sende Clubtimize.dk. Før brugeren eller sportsklubben/foreningen sender information om andre personer, SKAL der gives samtykke fra den pågældende person. Dette dækker både over videregivelse samt behandling af data som denne privatlivspolitik dækker over.

Ved benyttelse af Clubtimize.dk indsamles også data som bruges til statistik. Data som disse er 100% anonyme og kan ikke bruges til at identificere den enkelte person. Dette gælder såvel brugere som er logget ind og ikke logget ind.

Sensitive data, hvilket f.eks. kunne være informationer omkring betalingskort, er blevet sikret gennem en SSL-kryptering, dette sikre at ingen data bliver delt med en ikke relevant 3. part.

Vores database, som gemmer data omkring brugeren og sportsklubben/foreningen er ligesom hele Clubtimize.dk sikret med firewall og andet relevant sikkerhed. Beslutningen om denne sikring af data er taget på baggrund af en sikkerhedsmæssig risikovurdering af hvordan disse personoplysninger er behandlet.

Personoplysninger behandles i overensstemmelse med den gældende persondatalov, dette vil sige at ingen oplysninger af følsom karakter er gemt om brugeren eller sportsklubben/foreningen, dette kunne f.eks. være race, etnicitet eller religion.

Data som bliver videregivet ved anvendelse af Clubtimize.dk bliver behandlet i fuld fortrolighed og yderligere bliver disse oplysninger kun benyttet ved køb af ydelser og varer hos Clubtimize.dk eller sportsklubben/foreningen. Dette kan være i relation til nyhedsbreve, push notifikationer og eventuelt afsendelse af SMS-beskeder. Nyhedsmails kan fravælges i bunden af hver udsendte mail.

Data registreret omhandlende personoplysninger vil aldrig blive videregivet til ikke relevant tredjemand. Den eneste undtagelse i ovenstående forhold vil være hvis lovgivningen kræver videregivelse.

2.0 Adgangskode og brugernavn

Hvis du som forbruger ønsker at tilmelde et hold eller anden form for ydelse hos sportsklubben/foreningen gennem Clubtimize.dk vil du blive tildelt et brugernavn samt adgangskode.

Det er dit ansvar som bruger at gemme brugernavnet samt adgangskoden i sikker forvaring, og at denne information ikke bliver videregivet til andre.

Har du mistet din adgangskode har du som bruger mulighed for at bestille en ny.

Clubtimize IVS har på ingen måde adgang til brugernes adgangskoder, da disse er krypteret.

3.0 Nyhedsbreve

Som bruger og sportsklub/forening har du mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrev på Clubtimize.dk. Dette er nyhedsbrev fra Clubtimize IVS såvel som sportsklubben/foreningen.

Nyhedsbrevet vil blive sendt til den e-mail du har oplyst.

Du har altid retten til at afmelde dig nyhedsbreve, dette kan gøres på følgende måder:

  • Slet din konto på Clubtimize.dk
  • Afmeld nyhedsbrevet i bunden af e-mailen.

Nyhedsbrevene kan indeholde reklame fra samarbejdspartnere af Clubtimize IVS og/eller sportsklubben/foreningen.

Nyhedsbreve til sportsklub/forening

Clubtimize IVS har retten til at udsende e-mails til sportsklubben/foreningen hver gang der udgives opdateringen til Clubtimize.dk. Dette gælder såvel nye funktioner som applikationer der antages at have interesse for sportsklubben/foreningen. Clubtimize IVS har i disse tilfælde også ret til at sende reklamer fra samarbejdspartnere af Clubtimize IVS.

Sportsklubben/foreningen har altid retten til at afmelde nyhedsbreve, dette kan gøres på følgende måder:

  • Slet din forening på Clubtimize.dk
  • Afmeld nyhedsbrevet i bunden af e-mailen.

4.0 Cookies

På Clubtimize.dk benyttes cookies til at samle relevante oplysninger. Cookies er en samling af data som bliver overført til brugerens computer.

Der benyttes to slags cookies, nemlig session og vedvarende på Clubtimize.dk. Sessions datafiler bliver automatisk slettet fra brugerens computer når dennes browser bliver lukket ned.

Vedvarende datafiler bliver gemt på computeren frem til det punkt hvor de bliver slettet eller udløber automatisk. De vedvarende datafiler bruges til at kende den ene bruger fra den anden, yderligere bliver disse benyttet til at gemme brugerens præferencer.

5.0 Google analytics

Clubtimize.dk anvender Google Analytics samt anden relevant software til analyse af brugere og afbenyttelsen af Clubtimize.dk. Google Analytics udarbejder statistik samt anden vigtigt oplysning om afbenyttelse af hjemmesiden.

Privatlivspolitikken for brugen af Google Analytics kan læses her:

http://www.google.com/privacypolicy.html

I din browser har du som bruger mulighed for at skifte præferencer i forhold til accept af cookies i Google Analytics. Dog skal det understreges at hvis der ikke anvendes cookies kan dette have en kritiserbar indflydelse på mange online services, dette gælder også for Clubtimize.dk

6.0 Facebook Plugin

På clubtimize.dk anvendes Facebook Plugin script. Dette muliggør overførsel af personlige data via scriptet og brugeren. I denne sammenhæng bliver pluginnet ikke igangsat før det bliver aktiveret af brugeren. Dataene som bliver overført, er ikke personlige data.

Læg dog mærke til at Clubtimize IVS ikke har indflydelse på hvordan data bliver registreret hos Facebook og hvordan disse benyttes. Her refererer vi til fortrolighedspolitikken på Facebook.

Det må antages at enhedsoplysninger samt IP-adresse vil blive samlet og afbenyttet. Hvis du som bruger på Clubtimize.dk samtidig er logget på Facebook er det muligt at brugeren vil få installeret en cookie på den benyttede computer.

7.0 Facebook Pixel

Facebook Pixel bliver anvendt til at markedsfører Clubtimize.dk eller sportsklubben/foreningen på Facebook. Pixlen er implementeret for at sikre at markedsføringen er rettet mod de rette personer.

Dette betyder at du som bruger på Clubtimize.dk eller sportsklubben/foreningens Clubtimize.dk kan modtage annoncer fra Clubtimize.dk eller sportsklubben/foreningen.

Facebook pixel anvender data såsom IP-adresse samt enhedsoplysninger, og matcher disse data med data på Facebook. For at få et større indblik i dette henviser vi til Facebooks Datapolitik.

Ønskes disse annoncer ikke fra Clubtimize.dk eller sportsklubben/foreningen på Facebook bedes du justere dine præferencer for annoncer, dette kan gøres i Facebook under indstillinger.

https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

8.0 Landbot

Landbot benyttes kun på Clubtimize.dk. Lanbot benyttes til at indsamle kontaktoplysninger som indsendes af brugeren. Dette gør at Clubtimize har mulighed for at kontakt eventuelle henvendelser.

Henvendelser vil blive gemt i 9 måneder hvorefter disse slettes.

9.0 Hotjar

Hotjar giver Clubtimize mulighed for at tilgå data om hvordan vores brugere navigere rundt på sitet. Dataene behandlet her vil kunne blive anvendt til statistik og derfor anvendes individuelle data ikke.

Denne data indsamles for at forbedre bruger oplevelsen til vores interface.

10.0 Tekniske krav til brugerens udstyr

For at få det optimale ud af Clubtimize.dk bedes du anvende Clubtimize.dk i de hyppigste benyttede browsere såsom Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og Safari), yderligere bedes du anvende operativsystemer såsom Mac OS, Windows og Linux.

11.0 Ansvarsfraskrivelse

Clubtimize IVS samt sportsklubben/foreningen er på ingen måde ansvarlig for eventuelle nedbrud eller anden begrænset adgang til Clubtimize.dk. Dette kan være nedbrud i internetforbindelsen såvel som strømforsyningen.
Yderligere dækker ansvarsfraskrivelsen eventuelt hærværk på servere (både fysisk samt eventuel hacking), og derved misbrug af personoplysninger samt andre omstændigheder Clubtimize IVS ikke har kontrol over.

Clubtimize IVS samt sportsklubben/foreningen kan derfor på ingen måde gøres ansvarlig for eventuel erstatning der måtte opstå ved anvendelse af Clubtimize.dk eller sportsklubben/foreningens Clubtimize.dk

Der tages forbehold for eventuelle prisfejl samt tastefejl der er angivet på forkerte lokationer samt tidspunkter.
Trods Clubtimize IVS tilstræber så vidt muligt at oplysningerne på Clubtimize.dk er angivet korrekt samt sikret. Dog kan det ikke loves at disse er præcise.

Clubtimize IVS samt sportsklubben/foreningen kan til enhver tid foretage ændringer i indholdet på Clubtimize.dk eller sportsklubben/foreningens Clubtimize.dk. Dette gælder eventuelle ydelser samt priser på disse, ændringer som disse kan foretages uden varsel.
Indholdet på Clubtimize.dk eller sportsklubben/foreningens Clubtimize.dk kan være forældet og yderligere forpligter Clubtimize IVS og sportsklubben/foreningen sig ikke til at opdateret dette indhold. Det kan dermed ikke garanteres at oplysninger såsom priser, beskrivelser og haltider er opdateret og korrekte.

Clubtimize IVS samt sportsklubben/foreningen kan derfor ikke drages til ansvar for erstatning for direkte eller indirekte tab som kunden måtte have lidt.

Eventuelle links til 3. Mands hjemmeside kan ikke drages til ansvar for Clubtimize IVS og sportsklubben/foreningen.
Clubtimize IVS samt sportsklubben/foreningen, vil derfor ikke påtage noget ansvar, som burde opstå ved brug af Clubtimize.dk eller sportsklubben/foreningens Clubtimize.dk ydelser.

Ønsker du som forbruger at reklamere/klage omkring en service eller ydelse som sportsklubben/foreningen har leveret bedes du kontakte den pågældende sportsklub/forening, som vil udrede problemet.
Det skal venligst bemærkes at Clubtimize IVS ikke foretager nogen form for kontrol eller kvalitetscheck på de leverede ydelser som sportsklubben/foreningen leverer. Derfor kan Clubtimize IVS ikke forsikre nogen form for kompensation på vegne af sportsklubben/foreningen.

Clubtimize IVS vil indtræde i den konkrete konflikt og vurdere sagen. Herefter vil Clubtimize IVS komme frem til en løsning som passer begge parter så vidt muligt. Clubtimize IVS vil dog på det kraftigste opfordre at du som forbruger henvender dig til sportsklubben/foreningen.

Sikkerheden af kodeordet til anvendelse på Clubtimize.dk er brugerens eget ansvar. Derfor kan Clubtimize IVS og sportsklubben/foreningen ikke tage ansvar for aftaler indgået ved benyttelse af brugerens navn samt kodeord.

12.0 Kundeservice

Kundeservice er yderst vigtigt for Clubtimize IVS og vi vil derfor gøre alt hvad der står i vores magt for at afhjælpe eventuelle problemer.

Det er primært problemer med betaling samt tilmelding kundeservice kan hjælpe med, skulle der dog mod forventning opstå andre problemer bedes du stadig kontakte kundeservice.

Hvis der opstår problemer i processen for tilmelding, bedes du først læse vores FAQ hvorefter det anbefales at kontakte vores kundeservice.

Ønsker du at annullere en tilmelding efter den er godkendt, bedes du kontakte sportsklubben/foreningen.

Opleves der problemer med kvaliteten af Clubtimize.dk’s eller sportsklubben/foreningens service bedes du give feedback til vores kundeservice.

Er du ikke tilfreds med den service som Clubtimize.dk har leveret bedes du kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice vil derefter vurdere om hvorvidt der kan stilles krav til en kompensation. Kompensation vil ofte blive afregnet ved et reduceret administrationsgebyr for dig som bruger.

Bemærk dog at Clubtimize IVS på ingen måde kvalitetstjekker servicen som sportsklubben/foreningen leverer og derfor kan der ikke fra Clubtimize IVS’ side ydes kompensation for denne. Du bedes kontakte sportsklubben/foreningen om dette.

13.0 Force majeure

Clubtimize IVS kan ikke drages til ansvar for eventuel mangel eller forsinket levering af vores service, hvis dette skyldes omstændigheder der er udenfor Clubtimize IVS’ rimelige kontrol. (Også kaldet force majeure)

Ovenstående omfatter begivenheder, ulykker osv. Som Clubtimize IVS ikke har kontrol over, dette kunne være, men er ikke begrænset til:

  • Lockout eller anden form for kamp strid mellem parter involveret i Clubtimize IVS’ levering af service.
  • Uroligheder i form af oprør, krig eller terror
  • Eksplosioner eller anden form for uvejr, jordskælv
  • Begrænsning af transportmuligheder, dette kunne være i form af fly, bil osv.
  • Udelukkelse af netværk, både offentlig og private netværk.
  • Anden form for lovgivning som gør det umuligt for Clubtimize IVS at levere deres service

Clubtimize IVS’ overholdelse af aftalen skal anses for ikke at være gældende i denne periode. Force majeure er gældende så længe den pågældende begivenhed står på og indtil denne er endt skal aftalen forstås som ikke gældende.
Clubtimize IVS vil selvfølgelig yde det bedste for at stoppe begivenheden eller finde en anden mulig løsning, hvorefter forpligtelserne i aftalen kan overholdes igen.