Arbejdsopgaver i badmintonklubben

Arbejdsopgaver i badmintonklubben

Har i mange arbejdsopgaver i badmintonklubben?
Alle badmintonklubber har en række opgaver der skal løses, mange af disse administrative opgaver er ofte forbundet med en masse manuelt arbejde som skal udføres for at få en klub til at køre rundt. Dette kunne vore opgaver såsom:

  • Holdtilmeldning
  • Banebookning
  • Økonomi
  • At trænerne har de bedste rammer for at lave deres træning

Mange badmintonklub har ofte valgt dyre og ikke overskuelige administrationsprogrammer, der slet ikke hjælper med at skabe det store overblik. Yderligere er de på ingen måde tilpasset til de opgaver der netop skal løses i jeres badmintonklub.

Vi har løsningen!

Clubtimize.dk er Danmarks første klubsystem tilpasset til badmintonklubber, vi er stadig under udvikling og har derfor brug for DIN Badmintonklub til at hjælpe os!

Ønsker du at have indflydelse på et system der kommer til at hjælpe hundredevis af badmintoklubber?

Så kontakt os hos Clubtimize.dk på mail (hej@clubtimize.dk) og så vender vi tilbage!

Bare rolig det er helt gratis at hjælpe og yderligere så belønner vi alle vores tidlige testklubber!

Findes der andre løsninger til opgaver i badmintonklubben?

Jo det er der vel!
Det er jo en mulighed for klubben selv at bruge tid og penge på at opsætte en hjemmeside hvor transaktioner kan gå igennem. Dog er der i denne forbindelse mange uforudsete omkostninger som kan opstå. Et eksempel på dette kunne være gebyret til en betalingsgateway (Som er vinduet hvor kunderne betaler i). Yderligere vil der ofte være et gebyr til en betalingsindløser (Såsom Nets, Clearhaus osv.). Prisen for at benytte sig af disse indløsere vil ofte være omkring 1-2% af transaktionen og ydermere vil der være en fast månedlig pris for betalingsgatewayen.

Så ja, det er bestemt muligt at lave et setup selv, dog vil prisen være stortset det samme hos Clubtimize og hos os slipper du for at indgå dyre indløseraftaler.

Hvis du vil læse mere om vores betalingsløsning fremgår dette af vores vilkår.