Værktøjer badmintontrænere

Vi har samlet nogle af de hyppigste problemer en badmintontræner møder i deres daglige træning i klubben.  Værktøjer badmintontræner

Manglende inspiration

Et udfordring mange badmintontrænere har i deres daglige træning er evnen til altid at finde på nye og spændende øvelser som gang på gang kan udfordre deres spillere. Dette er dog lettere sagt end gjort, man ender som træner ofte med nogle gode faste øvelser som man bruger gang på gang.

Dog er der netop i Clubtimize.dk en løsning til dette!

Hos Clubtimize.dk har vi integreret DGI’s trænervideoer i vores trænerværktøjer. Disse giver jeres trænere muligheden for at finde nye og spændende øvelser samtidigt med at træneren får det fulde overblik over træningens forløb.

Lav gode og varierende kampe

Det ender ofte med at det er de samme fire spillere som mødes i doublen, ligesom de gjorde i sidste uge. Dette er et stort problem da træneren sjælendt har overblik over hvilke spillere der mødte hvem til sidste træning, eller gangen før det.

I Clubtimize.dk har vi lavet et fantastisk værktøj til trænerne! Vi har gjort det muligt at generere kampe baseret på hvem der er mødt op til træning

Værktøjer badmintontrænere kan benytte sig af

Værktøjer badmintontræner efterspørger er ofte mange. Der er mange forskellige værktøjer som badmintontrænere kan benytte sig af for at søge inspiration til sin træning. Mange benytter sig af pdf dokumenter som DGI har lavet. Her kan kan man få en årsplan hvor der faktisk er lavet øvelser til et helt års træning.

Mange andre trænere benytter sig også af youtube videoer, her kan youtuber kanaler som Badminton Famly bl.a. benyttes til at få god inspiration.

Der er selfølgelig også andre youtuber reklamer, man kan bruge sig af som træner.

Som før nævnt i opslaget kan man også benytte sig af DGI trænerguiden.

Du kan læse mere om vores forskellige funktioner her.

Link til DGI trænerguiden